Resepi Diet

Hari Ketiga ….

Posted on: June 15, 2011

Assalamualaikum……Selamat Petang,…sekarang baru ada mood nak update blog…walalalal, mula dah vaksin M menyerang neh…menu berbuka puasa semalam belum update,….jap agie ler..

So, progress hari ini adalah :

Breakfast : 0.5Liter + Nesvita

Minum pagi : Biskut Munchy’s (1pek) + Biskut IKO(1pek)

Lunch : hohohoho…lunch ni,masa beli 8 ketul cucur (cucur ni nampak menarik sebab ada campuran carrot & sayur mayur…but oily) + Sayur su’un & taufu jepun + Bihun sup ayam…

But, fortunately……….Bihun sup aje yang belum di jamah lagi, akibat sengkak yang amat setelah amik cucur & sayur su’un tu…huhu, tapi air dah habis almost 2Liter at 2.30pm

Minum petang : 2 sachet Red Guara Cafe + Bihun Sup (hanya mampu makan bihun & bahan sahaja, kuahnya tak sanggup di hirup..macam banyak pak AJINAMOTO!!!)

Sebelum pulang jam 6.15pm, sudah berjaya menghabiskan 3Liter H20.

Sekembalinya di rumah, terasa macam pedih2 perut…so, kira dah makan malam jam 7.30pm dengan Nasi putih sesenduk + Ikan goreng 1ekor + Sup sayur dan telur.

Magic-nya nasi tu hanya mampu masuk 3 suap sahaja (sebab sejuk & ala-ala keras), dan ratah lauk aje ler…

Supper : Nesvita & 500ml H20

Bila nak terror kira kalori neh……..?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

    Categories

    Archives

    %d bloggers like this: